Tarieven fotoshoot

Het tarief voor een fotoreportage is 75.00 euro. Hiervoor ontvangt u 10-40 foto’s op klein formaat voorzien van een logo. Dit formaat is niet bruikbaar voor afdrukken. Van deze foto’s kunt u er 12 uitzoeken die u op origineel formaat (digitaal) worden toe gestuurd zodat ze ten allen tijde afgedrukt kunnen worden. Voor elke 4 foto’s meer wordt 10 euro in rekening gebracht.

Aan een visagiste en styliste zijn extra kosten verbonden, mocht u dit willen, geef dit aan tijdens ons gesprek.

Locatie is altijd bespreekbaar of u komt naar mij of vice versa. Binnen de regio Oss zijn er geen kosten, buiten deze regio is het tarief (postcode – postcode) €0,25 per kilometer

Als u wilt kan ik de foto’s af laten drukken via een fotovaklab. Deze heeft een hogere kwaliteit dan een prijsvechter van foto’s. U betaald wat meer maar dat komt ook tot uitdrukking in het papier en de foto. Mocht u hier interesse in hebben dan leg ik graag uit hoe het werkt en welke kosten eraan verbonden zijn. Een toeslag is van toepassing als het gaat om meerdere mensen/dieren. Vraag vrijblijvend om verdere informatie.

Algemeen

Het bedrag van de fotoreportage kan op de dag van de fotoreportage betaald worden of vooraf worden overgemaakt.

Als de fotoreportage binnen 24 uur voor de afspraak word afgezegd,dient de helft van het bedrag van de geboekte fotoreportage alsnog betaald te worden.